English  Nederlands


Met de vastgoedservices van Amsterdam Rentals hoeft u zich nergens zorgen over te maken tijdens het verhuren van uw appartement, of het nu gaat om het vaststellen van de huurprijs, de optimale presentatie van de woning, het organiseren van bezichtigingen, de huurovereenkomsten of de overdracht van te huur aangeboden appartementen in Amsterdam.

 Uw woning registeren
 
U kunt uw appartement of woning eenvoudig online registreren – het is ook mogelijk om dit persoonlijk te doen, of per telefoon. Hoe nauwkeuriger uw gegevens tijdens dit proces, hoe efficiënter onze vastgoedmanagers de juiste expats kunnen vinden. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk; uw contactpersoon adviseert u, beantwoordt uw vragen en coördineert alle afspraken.
 
 Voorbereiding van de woning
Indien nodig, kan onze woningadviseur uw appartement of woning vooraf bekijken, om u beter advies te geven over, bijvoorbeeld, de apparatuur en stoffering van uw woning, en natuurlijk over het bepalen van de juiste huurprijs. Ook geeft de bezichtiging ons een beter beeld van de woning die u te huur aanbiedt, en maakt het mogelijk voor ons om potentiële huurders van de nauwkeurigste informatie te voorzien.
 De ideale presentatie
Onze vastgoedservices omvatten de presentatie van alle appartementen in Amsterdam met foto’s, aantrekkelijke omschrijvingen en een virtuele tour. We maken een afspraak om professionele foto’s te nemen van alle kamers, belangrijke details en speciale kenmerken van uw woning in Amsterdam, inclusief de omgeving. Zo kunnen mogelijke huurders uw te huur aangeboden appartement of koopwoning online bekijken, wat veel tijd bespaart.
 Maximale blootstelling
Bij Amsterdam Rentals zijn we van mening dat het vaststellen van het juiste marketingplan en de juiste advertentiestrategie essentieel is voor het vinden van de juiste verhuurder. Daarom zorgen we ervoor dat uw woning in Amsterdam zo breed mogelijk in de markt gezet wordt, door ons te richten op maximale online blootstelling en traditionele marketingtechnieken van makelaars.
 Bezichtigingen
Indien een huurder belangstelling heeft in een bezichtiging van uw appartement, nemen we contact met u op om de afspraak met u te plannen. Indien u niet in Amsterdam woont, of om andere redenen niet zelf aanwezig kunt zijn voor de bezichtiging, kunnen onze vastgoedmanagers de bezichtiging in Amsterdam of Amstelveen coördineren en/of uitvoeren.
 Antecedentenonderzoek huurders
Een grondig antecedentenonderzoek voor expat huurders is absoluut noodzakelijk ter bescherming van uw woning en inkomsten. Vastgoedprofessionals van Amsterdam Rentals voeren een kredietwaardigheidsonderzoek uit, verifiëren de arbeidssituatie en controleren op een crimineel verleden. Door al deze antecedentenonderzoeken verhogen verhuurders hun kansen op het vinden van de ideale huurders.
 Huurovereenkomst voorbereiden 
Vastgoedservices van Amsterdam Rentals omvatten ook het opstellen van een huurovereenkomst voor verhuurders. Onze woningexperts bereiden een juridisch bindende huurovereenkomst voor, op basis van huidige wet- en regelgeving, die aansluit bij de wensen van verhuurders. Over het algemeen zijn deze 12 maanden geldig. Na afloop van de vaste termijn kan er een nieuwe overeenkomst getekend worden, of de huidige overeenkomst kan op maandbasis geldig blijven.
 Inventaris
Een professioneel samengestelde en gedetailleerde inventaris is van cruciaal belang voor verhuurders om hun woning te beschermen. De inventaris vermeldt alle meubels, armaturen, fittingen en hun staat. Ze worden gebruikt om de staat van de stoffering aan het begin en einde van de huurperiode vast te stellen om geschillen te voorkomen. Verhuurmakelaars van Amsterdam Rentals voeren de cruciale inspectie na afloop van de huurperiode uit en noteren alle veranderingen in de woning, en nemen indien nodig foto’s.
 Managementkosten
Om uw appartement of huis te verhuren brengen wij eenmalig managementkosten in rekening ter hoogte van EEN maand huur+btw. U betaalt niets vooruit. U betaalt geen advertentiekosten of andere kosten gerelateerd aan het verhuren van uw woning.
 We helpen u graag!
We bieden 24 uursondersteuning, we zijn gedurende het hele verhuurproces beschikbaar en we helpen u. Indien u vragen of problemen heeft met de verhuur, kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag! We onderhouden ook contact met de huurder en dienen, indien nodig, als tussenpersoon.