English | Nederlands

 

Over ons

Amsterdam Rentals is een partner van de Homeseekers Worldwide Group. Homeseekers Worldwide Group is een dynamisch vastgoednetwerk voor particuliere verhuurders, gespecialiseerd in gestoffeerde en gedeeltelijk gestoffeerde huurappartementen in Amsterdam – Nederland, Brussel – België, East London – Zuid-Afrika en Londen – Verenigd Koninkrijk.
 
Sinds 2007 zet Amsterdam Rentals zich in voor een fijne ervaring voor huiseigenaren in Amsterdam. Ons team werkt met u samen om de ideale huurder te vinden voor uw te verhuren woning. Ons motto is “improve the quality of life”, en dat realiseren we door uw wensen altijd voorop te stellen.
 
Amsterdam Rentals zijn van mening dat vastgoedmanagement meer moet zijn dan alleen het verhuren van een woning – het zou om u moeten gaan. Ons hele bedrijfsmodel en serviceplan zijn gestoeld op de individuele doelstellingen van verhuurders. Amsterdam Rentals nemen de tijd om zorgvuldig te luisteren en oplossingen te bieden die het belangrijke proces van het verhuren van uw woning tot een betere en zorgeloze ervaring maken.
 
In alles wat wij doen, streven we naar klantenservice, eerlijkheid, betrouwbaarheid en innovatie. Amsterdam Rentals streven ernaar elke cliënt tevreden te stellen na een transactie en om elke keer weer te slagen.