English    |    Nederlands               

Hulp bij elke stap
 

Verhuurders maken zich liever geen zorgen. Wij willen van begin tot eind een eersteklas service leveren, of dat nu gaat om een realistische taxatie van de huurprijs die u kunt vragen, of het begrijpen van wet- en regelgeving. Er is een aantal manieren waarop wij kunnen helpen met het beheer van uw woning in Amsterdam. Meer informatie over de extra services die wij aanbieden:

 De juiste huurprijs en het puntensysteem  
 
Welke score krijgt uw woning in het zogenoemde puntensysteem? Het Nederlandse puntensysteem voor huurwoningen wordt gebruikt om de maximale huurprijs van uw woning te bepalen; de punten weerspiegelen de kwaliteit van de huurwoning. Elk aspect krijgt punten toegekend aan de hand van een vast aantal criteria - https://www.wooninfo.nl/vraagbaak/huurprijzen/puntentelling-woningen/ Het is uiteraard verstandiger om de puntentoekenning aan een expert over te laten. U hoeft zich dan geen zorgen te maken omdat alle aspecten geregeld worden
 
 Energielabel aanvragen 
Het energielabel is verplicht. Als u een woning verkoopt of verhuurt, bent u met ingang van 1 januari 2015 verplicht een definitief energielabel te geven aan de koper of huurder voor alle nieuw-verhuurde woningen. Wij vinden het dus zeer belangrijk om u volledig te informeren over alle vereisten en de mogelijke consequenties. Non-compliance met deze regel kan u een boete opleveren van tot € 405. Het energielabel geeft aan of een woning zuinig of onzuinig is, en is bedoeld om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Het aanvragen van een energielabel bereidt uw huis voor op de verhuur en optimaliseert het huurpotentieel van uw woning.
 Schoonmaakservice 
Het appartement dient in een uitstekende staat te verkeren voor alle overdrachten. Wij raden aan het appartement professioneel te laten schoonmaken vóór de eerste keer verhuren. We kunnen u doorverwijzen naar meerdere professionele schoonmaakbedrijven waarmee wij samenwerken. Onze professionele bedrijfspartners zijn snel, op tijd, betaalbaar en zorgvuldig. Of het nu gaat om eindschoonmaak, tapijtreiniging of de wekelijkse schoonmaak, de ervaren en betrouwbare medewerkers voeren hun taak efficiënt uit. Indien u een professionele eindschoonmaak wilt of denkt dat deze noodzakelijk is, laat ons dit dan op tijd weten.
 Interior designadvies
De inrichting en apparatuur van een woning dienen overeen te komen met de verwachtingen van de huurder. Of het nu gaat om een snel consult op locatie of allesomvattende service, wij helpen u graag. Wij geven u graag professioneel advies over de planning van het interior design van uw woning, van het uitzoeken van meubels en apparatuur tot het aankleden en voorbereiden van uw woning voor de foto’s op onze website. Professionele interieurontwerpers helpen u om uw huis aantrekkelijker te maken en te meubileren tegen de best mogelijke prijs.div>

Indien u meer wilt weten over deze services, laat Amsterdam Rentals u graag kennismaken met een betrouwbare expert. Een telefoontje is genoeg om u uit te leggen hoe wij handelen en wat we voor u kunnen doen.