English  Nederlands


Met de vastgoedservices van Amsterdam Rentals hoeft u zich nergens zorgen over te maken tijdens het verhuren van uw appartement, of het nu gaat om het vaststellen van de huurprijs, de optimale presentatie van de woning, het organiseren van bezichtigingen, de huurovereenkomsten of de overdracht van te huur aangeboden appartementen in Amsterdam.

Uw woning registeren
U kunt uw appartement of woning eenvoudig online registreren – het is ook mogelijk om dit persoonlijk te doen, of per telefoon. Hoe nauwkeuriger uw gegevens tijdens dit proces, hoe efficiënter onze vastgoedmanagers de juiste expats kunnen vinden. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk; uw contactpersoon adviseert u, beantwoordt uw vragen en coördineert alle afspraken.

Voorbereding van de woning

Indien nodig, kan onze woningadviseur uw appartement of woning vooraf bekijken, om u beter advies te geven over, bijvoorbeeld, de apparatuur en stoffering van uw woning, en natuurlijk over het bepalen van de juiste huurprijs. Ook geeft de bezichtiging ons een beter beeld van de woning die u te huur aanbiedt, en maakt het mogelijk voor ons om potentiële huurders van de nauwkeurigste informatie te voorzien.

De ideal presentatie
Onze verhuurbeheerdiensten omvatten presentatie van alle appartementen in Amstrerdam met foto's, aantrekkelijke beschrijving en een virtuele rondleiding: professionele foto's van uw huurwoning in Brussel zullen op de afgesproken datum worden genomen om digitale foto's te maken van alle kamers, evenals van belangrijke details en speciale functies, inclusief de omgeving. Hiermee kunnen potentiële huurders uw huurwoning of huis online bekijken, waardoor alle betrokkenen veel tijd besparen.

Maximale blootstelling
Bij Amsterdam Rentals zijn we van mening dat het bij het huren van uw woning, het identificeren van het juiste marketingplan en de juiste advertentiestrategie essentieel is om de juiste huurder te vinden. Dienovereenkomstig zorgen wij ervoor dat uw onroerend goed in Brussel wordt geadverteerd op de breedst mogelijke markt door zich te richten op het bereiken van een ongeëvenaarde online-exposure, terwijl ook traditionele marketingtechnieken voor huisvestingsagenten worden gebruikt.

Bezichtigingen
Mocht een huurder geïnteresseerd zijn in het bekijken van uw huurappartement, nemen wij contact met u op om de afspraak met u te regelen. Als u niet in Amsterdam woont, of als u om andere redenen het bezichtigen niet zelf kunt doen, kunnen onze property managers de bezichtiging in Amsterdam voor u coördineren en / of uitvoeren.

Antecedentenondererzoek huurders
Een grondige antecedentenonderzoek van potentiële expat huurders is absoluut noodzakelijk om uw eigendom en uw winst te beschermen. Professionals in vastgoedmanagement bij Amsterdam Rentals voeren een krediethistoriecheck uit, een arbeidsverificatie en een criminele geschiedenischeck. Door alle vormen van een achtergrondcontrole uit te voeren, kunnen verhuurders hun kans om te verhuren aan ideale huurders vergroten.

Huurovereenkomst voorbereiden
Huurwoningenbeheerdiensten in Amsterdam Rentals omvatten ook het opzetten van een huurcontract voor verhuurders. Onze vastgoeddeskundigen stellen een juridisch bindende huurovereenkomst op, op basis van de huidige wetgeving, om tegemoet te komen aan de specifieke omstandigheden van huiseigenaren. Over het algemeen zal dit een periode van idealiter 12 maanden zijn. Aan het einde van de vaste looptijd kan een nieuw contract worden ondertekend of kan het maand-op-maand worden voortgezet.

Inventaris
Een professioneel geproduceerde en gedetailleerde inventaris is een essentiële vereiste voor verhuurders om uw eigendom te beschermen. De inventaris geeft een overzicht van alle meubels, armaturen, fittingen plus hun toestand. Ze worden gebruikt om de staat van armaturen aan het begin en einde van de huur te vermelden om onenigheid te voorkomen. Verhuurders van verhuurders in Amsterdam Rentals zullen de kritieke check-outinspectie uitvoeren en de veranderingen in de woning registreren, waar nodig met verdere foto's.

Verhuur kosten
Wij rekenen 8% over de eerste 12 maanden plus 21% BTW. Als de huurperiode korter is dan 12 maanden, bent u slechts verplicht 8% te betalen over het aantal gehuurde maanden. Als een huurder eerder vertrekt met behulp van de diplomatieke clausule, zullen we eventuele openstaande vergoedingen voor de resterende periode verrekenen met de nieuwe huurovereenkomst. U betaalt niet voor advertenties of andere kosten met betrekking tot het huren van uw woning

Beheer kosten
Het verhuren van een woning is gemakkelijker gezegd dan gedaan en moet heel serieus worden genomen. Ervaring, expertise en marktkennis zijn cruciaal voor het handhaven van kwaliteitshuren. Het property management van Amsterdam Rentals ontzorgt u van de vele taken die bij het huurproces horen. Wij kunnen u het meest geschikte vastgoedbeheersplan aanbieden voor 10% van de maandelijkse huurinkomsten, excl. 21% btw, en bespreken dit graag persoonlijk met u wanneer u maar wilt.

We zijn hier om te helpen!
Wij zijn beschikbaar gedurende het gehele huurproces en we zullen u helpen: Als u vragen of problemen heeft met de verhuur, kunt u altijd contact met ons opnemen. We houden ook contact met de huurder en treden waar nodig op als bemiddelaar.


Financieel en administratief beheer: Wij zorgen voor uw volledige verhuuradministratie, van de huurovereenkomst tot het verzamelen van de aanbetaling en maandelijkse huurbetalingen, het verwerken van jaarlijkse huurverhogingen, het betalen van onderhoudskosten en het verzenden van herinneringen voor achterstallige betalingen. Residentieel beheer: ongeacht of u uw woning verhuurt of opnieuw verhuurt, de routekaart van Amsterdam Rentals kan u helpen bij het bepalen van een kandidaatprofiel, het zoeken naar en selecteren van potentiële huurders, het regelen van bezichtigingen en het opstellen van huurovereenkomsten en inspecties.

Er is geen extra makelaarscourtage.
Onderhoud en technisch beheer: als eerste aanspreekpunt voor huurders (tijdens kantooruren), neemt Amsterdam Rentals het eigendom van alle kwesties die zich voordoen met betrekking tot het huurobject, zoals inspecties, toezicht en controle van onderhoudswerkzaamheden en controleren om ervoor te zorgen dat de huurovereenkomst wordt nageleefd (door beide partijen).